Υπηρεσίες

Με πολυετή πείρα στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς στον τουριστικό τομέα,
το Jay Tours έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο και ικανό ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Μεταφορά αεροδρομίου & λιμανιού
Θα σας συναντήσουμε στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι και θα σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας ή σε άλλο σημείο προορισμού. Ομοίως, θα σας παραλάβουμε στο τέλος της διαμονής σας για την επιστροφή σας στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι.
Οργανωμενεσ Εκδρομεσ
Προσφέρουμε περιηγήσεις με το πούλμαν γύρω από το νησί της Ρόδου με τα ευρύχωρα και κλιματιζόμενα πούλμαν μας. Οι περιηγήσεις μας μπορούν να ταξινομηθούν σε ολόκληρης ημέρας και μισής ημέρας. Ωστόσο, οι εκδρομές μπορούν να οργανωθούν ειδικά για τις ατομικές σας ανάγκες.
Ειδικεσ Εκδηλωσεισ
Παρέχουμε προσωπικές και αποκλειστικές υπηρεσίες για να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για οργάνωση γάμου, επαγγελματική συνάντηση, δείπνο ή ειδική επέτειο, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της μεταφοράς σας.

Περιγραφή εκδρομών

Οι εκδρομές του Jay Tours μπορούν να ταξινομηθούν σε δύο ομάδες:

Εκδρομές πλήρους ημέρας: Οι εκδρομές αυτές καλύπτουν γενικά επισκέψεις στους πιο μακρινούς νότιους προορισμούς του νησιού, όπως η Λίνδος, το Πρασονήσι, η Μονόλιθος και τα Σιάνα. Αυτές οι εκδρομές μπορεί να συνδυάζουν επισκέψεις σε παραλίες, ιστορικά αξιοθέατα και άλλους προορισμούς ενδιαφέροντος.

Εκδρομές μισής ημέρας: Οι εκδρομές αυτές καλύπτουν γενικά επισκέψεις σε δύο ή περισσότερους προορισμούς ιστορικού ή γενικού ενδιαφέροντος. Τέτοιοι προορισμοί περιλαμβάνουν την Παλιά Πόλη της Ρόδου, την Ακρόπολη του Monte Smith, τη Φιλέρημο, την Καλλιθέα, την Κάμειρο, το Φαληράκι, την Κοιλάδα των Πεταλούδων, το Μουσείο Μελισσών και πολλά άλλα.

Οι εκδρομικές εκδρομές μπορούν φυσικά να σχεδιαστούν για να ικανοποιήσουν τις ατομικές προτιμήσεις και το χρονοδιάγραμμα των πελατών. Για παράδειγμα, μπορεί να οργανωθούν εκδρομές μισής ημέρας για τη Λίνδο, αλλά σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος που θα διαμείνει σε αυτή την ιστορική πόλη θα είναι περιορισμένος και θα υπάρξουν ελάχιστες ευκαιρίες για να επισκεφτείτε έναν δεύτερο προορισμό.

Παραδείγματα περιηγήσεων με πούλμαν οργανωμένων από τον Jay Tours βρίσκονται στο χρονοδιάγραμμα της σελίδας facebook του Jay Tours.

Γιατί οι πελάτες μας επιλέγουν


Το Jay Tours είναι ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο που έχει εμπειρία στην οργάνωση και τη διαχείριση περιηγήσεων με πούλμαν, τις μεταφορές από το αεροδρόμιο και το λιμάνι και άλλες ειδικές οργανώσεις, όπως μας ζητούν οι πελάτες μας.

Το Jay Tours, με τα ευρύχωρα και κλιματιζόμενα πούλμαν του, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Βάζουμε πάντα πρώτα την άνεση και την ασφάλεια των πελατών μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνει στο έπακρο τη διαμονή του στη Ρόδο.

Το Jay Tours προσφέρει μια επιλογή εκδρομών γύρω από το νησί της Ρόδου, σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν τις διάφορες διαδρομές, τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των πελατών μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε εξορμήσεις τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα γκρουπ.

Επικοινωνία

Ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε το λεωφορείο μας για μια βόλτα στο νησί της Ρόδου; Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα:

Αθηνών 23, Ανάληψη
Ρόδος, 85100, Δωδεκάνησα

22410 39536
693 9208389 (GR, FR, EN)
694 8724956 (GR, TR)